Detail info
Close

XI. Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál

XI. Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

XI. Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervezésében tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Tavaszi Fesztivál kiemelt programja, a Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál.
A Győri Nemzetközi Ütős Fesztiválon megjelenik a klasszikus zene, a jazz, a világzene vagy éppen a kortárs ütőhangszeres játék egy-egy darabja.
A fesztivál célja az igényes szórakoztatás és az ütős muzsika népszerűsítésén túl, hogy lehetőséget kínáljon a helyi tehetségek, ütős növendékek bemutatkozására.
A fesztiválhoz szervesen kapcsolódik a hagyományos ütőhangszeres kiállítás, melyen nemcsak a legrangosabb ütőhangszereket gyártó és forgalmazó cégek hazai képviseletei mutatják be termékeiket, hanem bemutatkoznak hazai hangszerkészítő mesterek is.
Az elmúlt években a mai dobos világ több sztár zenésze – Jojo Mayer, Tom Brechtlein, Tommy Vig, Billy Cobham – is fellépett a Győri Ütős Fesztiválon. Ez évben sem szakítunk a hagyománnyal, hiszen egy igazi hard rock dobost köszönthetünk vendégeink között, Ian Paice-t a Deep Purple együttes dobosát.
Az est további programjai: Széchenyi Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézet ütőhangszeres együttesének koncertje; Révész Csanád – Tisztelgés Jojo Mayer-nek; Győri Ütőegyüttes koncertje; Dés András és Palya Bea; a Trio Olamar zenekar koncertje; Cry Free – Hungarian Deep Purple Cover Band koncertje.
16 órától Workshop Martonosi Györggyel és Révész Csanáddal a győri Rómer Házban.
15 órától 18 óráig szabadtéri koncertek várják a fesztivál látogatóit: Széchenyi Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézet ütőhangszeres együttesének koncertje; Sárközi József koncertje; ATARU Ütőegyüttes koncertje.

Jegyár: 2.900 Ft, Diákjegy: 1.400 Ft

Galéria

picture XI. Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál
picture XI. Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál
picture XI. Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál
picture XI. Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál
Top