Detail info
Close

Yanni - Truth of Touch Tour

Yanni - Truth of Touch Tour

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Yanni - Truth of Touch Tour

Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont, "A" csarnok
Időpont: 2011.szeptember 16. péntek 20:00

A görög származású zongorista, billentyűs és zeneszerző koncertjei legendásak lettek világszerte. Milliók látták már az összes földrészen, hiszen romantikus, de mégis dinamikus stílusa mindenkire óriási hatással van, játékában a klasszikus zene magas szinten keveredik a mai zenével. Sikerének elvitathatatlan része, hogy zenekarának minden tagját önállóan is elismert és neves zenészként tartják számon a maguk hangszerén. Most, sok év várakozás után végre a hazai rajongók is láthatják és hallhatják őt a színpadon!

Legújabb, Truth of Touch című albuma minden kétséget kizáróan az egyik legjobb, és legcsodálatosabb lett a rajongók és maga az alkotó szerint is. Ami pedig igazán különlegessé teszi, hogy amikor sok időt töltött Miami-ban lévő stúdiójában a Yanni Voices című albumának angol és spanyol változatának felvételeivel, nem is volt tudatában, hogy egy másik lemez is készül. Ami pedig számunkra külön érdekesség, hogy akárcsak néhány előző albuma esetében, most is ifj. Malek Miklós, az X-Faktor egyik zsűritagja volt az, akinek segítségével igazán mai, modern hangzást kaptak a dalok.

Szerzeményeit a tévénézők, és a legnagyobb nyilvános események hallgatói, nézői is jól ismerhetik, hiszen az ő zenéje szól az összes olimpiai játék közvetítései közben 1988 óta, de több kompozíciója hallható más, a televíziók által közvetített sporteseményeken is.  Stílusát leginkább a “new age” kategóriába sorolhatnánk, de ő jobban kedveli a “kortárs hangszeres” elnevezést.

Ár: 9.900 - 24.900 Ft

Top