Zenés beszélgetés: Kecskés Tímea és Sándor Dávid

Zenés beszélgetés: Kecskés Tímea és Sándor Dávid

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Zenés beszélgetés Kecskés Tímea és Sándor Dávid művész házaspárral
2018. október 15., hétfő  19 óra
Benczúr Ház Díszterem

A KulTúra zenés beszélgetés sorozat idei évadának második vendége egy sokoldalú művész házaspár. Kecskés Tímea színésznő a Pesti Broadway Stúdió elvégzése után Tanítóképzőt és kommunikációs szakos diplomát is szerzett. Színházi karrierjében fontos mérföldkő volt a Vámpírok bálja című musical 2007-es bemutatójának egyik főszerepe, Magda megformálása.
Férje Sándor Dávid a Magyar Táncművészeti Főiskolán diplomázott, majd elvégezte a Színház és Filmművészeti Egyetemet. Jelenleg koreográfusként és színészként is aktív. A Vámpírok bálja produkció Dávid művészi életében is kulcsfontosságú volt, a szétszórt, ugyanakkor éles eszű és éles szemű Professzort alakítja.

Leggyakrabban mindketten a Madách Színház előadásaiban láthatóak. Jelenleg a Derzsi György – Pesti Nagy Katalin – Arany János: Vörös Rébék című musical balladájának Aréna bemutatójára készülnek, amelyben Timi játssza a Rébéket, Dávid pedig többek között koreográfusként is dolgozik a színpadra állításon.
Az est folyamán arról is kérdezem vendégeimet, hogy a megannyi szerep, fellépés és feladat mellett, hogy tudják megtartani a munka és a családi élet egyensúlyát, mikor jut idejük feltöltődésre, kikapcsolódásra. Természetesen nem múlhat el az este dalok nélkül, amelyen előkerül a gitár is!

További információk:
https://www.facebook.com/KNSkult/ 

Jegyár:
elővételben: 2018.10.14.-ig 2.500 Ft
előadás napján: 2.900 Ft

A jegyváltás 6 éves kor felett kötelező. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Térképen

Top