Jethro Tull  2023

Jethro Tull 2023

Dátum: 2023.április.07
Hely: Budapest Kongresszusi Központ
Cím: Jagelló út 1-3, Budapest

Belépőjegyek

Péntek
7
Ápr 2023
19:00

ÁTMENETILEG NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ

Átmenetileg nem értékesíthető, próbálja meg később.

Leírás

Ian Anderson így mesélt az új lemezzel kapcsolatos munkáról: „A lemezborítón nemrég végeztük el az utolsó simításokat, a felvételek és a keverés néhány hete fejeződött be. A gyártást jellemző átfutási idő miatt a megjelenés 2023 tavaszára várható, az addig hátralévő hetekben bemutatjuk majd a különböző verziókat, amelyekben a lemez megjelenik. „

Ian elmondása szerint hamarosan a dalok címe és a koncepció is felfedésre kerül. Az első témákat és dalszövegeket Anderson januárban alkotta meg, amit az első demó felvételek februárban és márciusban jutottak el a többi zenekari taghoz, hasonlóan a Zealot Gene felvételi időszakához. A felvételek nyáron indultak, a hangmérnöki munkában pedig a Pineapple Thiefből ismert Bruce Soord működött közre.

A Jethro Tull a felvételek mellett már 2022-ben is koncertezett, amit a karácsonyi időszakban Angliában zár le, tavasszal azonban tovább folytatódnak a fellépések: április 7-én Budapesten is fellép az együttes, méghozzá a már jól megszokott helyszínen, a Budapest Kongresszusi Központban. Ian Anderson mellett Ian Anderson David Goodier basszusgitáros, John O’Hara billentyűs, Scott Hammond dobos és Joe Parrish-James gitáros lép fel. Bő kétórás, szünettel megszakított best of programra számíthatunk, ízelítővel a friss lemezből.

a Livesounds bemutatja:
2023. április 7., péntek 19 óra  (kapu)
Budapest Kongresszisi Központ
Jethro Tull koncert
Belépő: ülőjegyek 12.900-22.900 Ft
Jegyek kaphatók a Ticketportal és az Eventim hálózatában

Kapcsolódó weboldalak:
https://livesound.hu
https://jethrotull.com

Térképen

Top