Detail info
Close

Mága Zoltán és a Budapesti Operettszínház

Mága Zoltán és a Budapesti Operettszínház

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Mága Zoltán és a Budapesti Operettszínház
HEGEDŰVARÁZS

100 koncert a Magyar zenei kultúráért

2012 október 13., szombat 19:00 óra
Pécs - Kodály Központ

Kapunyitás: 18:30 óra
Műsorkezdés: 19:00 óra

Mága Zoltán hegedűművész 2009-ben összefogásra hívta a jó szándékú embereket, hogy segítsenek az önhibájukon kívül bajba jutott közösségeknek.  A templomok, székesegyházak, bazilikák, zsinagógák falai között megrendezett 100 állomásos jótékonysági koncertjén a legszélesebb körben hívta és gyűjtötte össze az embereket, így hidat épített országrészek, társadalmi csoportok, ember és emberek között. Mága Zoltán a 100 templomi koncertsorozat koronázásaként, őszentségének, XVI. Benedek pápának is játszhatott.
A koncertsorozat tapasztalatai alapján Mága Zoltán a Budapesti Operettszínházzal összefogva új missziót indított útjára. Ezúttal a magyar zenei kultúra népszerűsítéséért, ápolásáért hirdetett 100 állomásos koncertsorozatot, de most nem templomokban, hanem színházakban, sportcsarnokokban, művelődési házakban és szabadtéri rendezvényeken.
A gálaműsorban a Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretével Mága Zoltán olyan világhírű művészekkel lép fel, mint Szenthelyi Miklós, Kossuth-díjas hegedűművész, Faludi Judit, Liszt-díjas csellóművész, Király Csaba, Liszt-díjas orgona- és zongoraművész, Frankó Tünde, Liszt-díjas operaénekes, Kiss B. Atilla, Liszt-díjas operaénekes, továbbá az operettszínház kiváló művészei: Vadász Dániel, Kerényi Miklós Máté, Dancs Annamária. A gálaest rendezője, Kerényi Miklós Gábor, Kossuth-díjas rendező.

Jegyár: 4990, 7990, 11 990 Ft

További információ: Az esemény hivatalos oldala 

Galéria

picture Mága Zoltán és a Budapesti Operettszínház
Top