Detail info
Close

Egy éj Velencében

Egy éj Velencében

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Egy éj Velencében - avagy a Golyók háborúja
operett

Johann Strauss egyik legnépszerűbb nagyoperettjének bemutatására készül a Budapesti Operettszínház, melyben - a korabeli kritikusok szerint - több a dallam, mint egy Beethoven-szimfóniában.
Varázslatos muzsika, egyszerre andalító és felpezsdítő keringők, vérforraló polkák, álarcosbáli forgatag, igazi ünnep a Szent Márk téren; s közben szerelem, csalás, felszarvazás, féltékenység, beteljesülés. Igazi olasz temperamentum, csipetnyi német keserű humorral elegyítve... Az előadás nem fukarkodik ezen elemek használatával, ráadásul különleges világba helyezi a történteket: egy flipperasztalra, ahol szemet gyönyörködtető velencei díszletelemek között pattognak, forognak, dörgölőznek és háborúznak a golyónak öltöztetett szereplők.
Az előadás az Erfurti Színházzal közös produkció, és 2007-ben már igen nagy sikerrel mutatták be Németországban. Reméljük, hogy a budapesti közönség is szívébe zárja ezt a pirgő-pörgő, gyönyörű muzsikákban gazdag darabot.
Koprodukció a Budapesti Tavaszi Fesztivállal és az Erfurti Színházzal

FIGYELEM!
A Színház kérésére az Operettszínház előadásaira jegyet foglalni nem lehet, hanem csak bankkártyával megvásárolni. Vásárláshoz kérjük vegye igénybe HOMEticket rendszerünket, vagy kérje jegyét futáros kézbesítéssel. Belépőjegyét személyesen megvásárolhatja országszerte a Ticketportal jegyirodáiban is (egyes helyek akár kultúra utalvánnyal, üdülési csekkel is fizethet), vagy érdeklődhet a színháznál a +36 1 312 4866 számon.
Top