Detail info
Close

Harlem Gospel:  Singing Songs of Praise

Harlem Gospel: Singing Songs of Praise

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Harlem Gospel Choir: Concert of Hope - Remembering Michael Jackson

2009. november 27., péntek 19:30 - Budapest, Zenekadémia - Nagyterem
2009. november 28., szombat 19:00 - Szegedi Sportcsarnok
2009. november 29., vasárnap 19:00 - Veszprémi Sportcsarnok

A tavalyi sikerre való tekintettel újból Magyarországon! A világhírű Harlem Gospel Choir az Egyesült Államokban a leghíresebb, és világviszonylatban is kiemelkedő gospel kórus. Bár több hozzájuk hasonló társulat is turnézik, ez a leghitelesebb, és a legelső, amelyet Allen Baily alapított 1986-ban. Az idei turné különleges és rendhagyó aktualitása, hogy a Gospel kórus tisztelegve Michael Jackson nagysága előtt a koncerten előadja Michael Jackson legnagyobb slágereit is.

A kórustagok harlemi "fekete templomok" és a New York tri-state terület legkiválóbb énekesei és zenészei. Külön titkuk, hogy bárhol is járnak a világban, a koncertlátogatók az előadás végén úgy érzik, hogy valamifajta misztikus és földönkívüli erő hatása alá kerülnek, és soha nem tapasztalt szeretet árad a széksorok között.
Az Harlem Gospel Choir körbeutazta a világot, hogy zenéjükön keresztül megosszák a hit örömét, és adományokat gyűjtsenek rászoruló gyerekek javára. Az Harlem Gospel Choir több ezer különböző nemzetiségű és kultúrájú emberrel osztotta meg a szeretet, béke és harmónia üzenetét.


Erre a rendezvényre - a Ticketportal hálózatán belül - központi irodánkban vásárolhat belépőjegyeket, kezelési költség nélkül!
Ticketportal központi jegyiroda
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 49.
Nyitvatartás: H-P 10-18
Tel.: 1/302-2942, 30/533-9933
E-mail:
ticketportal@ticketportal.hu

Galéria

picture Harlem Gospel:  Singing Songs of Praise
Top