Detail info
Close

JACKO - A Tribute to Michael Jackson

JACKO - A Tribute to Michael Jackson

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Halálát követően Michael Jacksont százmilliók siratták és még siratják is jó ideig. A popzenében keletkezett pótolhatatlan űrt nem mindennapi produkció igyekszik majd enyhíteni. Rajongók millióinak álma válik majd valóra a JACKO A Tribute to Michael Jackson című showműsorral.
Michael Jackson munkássága előtt tisztelgő előadás nem csupán egy emlékkoncert. A színpadon valójában a legendás Bad Tour, illetve Dangerous Tour elevenedik meg, természetesen a mindenki által ismert bombaslágereken keresztül. Jacksont a világhírű Danny Ware kelti életre, aki már a sztár életében végigturnézta a világ legnagyobb koncerthelyszíneit. A meghökkentő hasonlóság a mozgásban és hangban a legtökéletesebb illúzióval kelti életre az olyan slágereket, mint a Beat It, a Billy Jean, a Thriller, a Wanna Be Starting Something, a Man In The Mirror, a She’s Out Of My Live, a Bad vagy a Jam.
A hitelességre mi sem nagyobb garancia, mint hogy a showban Michael Jackson korábbi turnéinak eredeti tagjait láthatjuk a színpadon. A szupersztár két háttérvokalistája és négy hangszeres zenésze mellett, a jellegzetes táncmozdulatokat az egykori koreográfusnak, míg a kivitelezést Jackson négy eredeti táncosának köszönhetjük majd, akik közül Sebastian Garcia és Chris Granitz részesei voltak Michael Good-bye-tour-jának, és egykor magával a sztárral dolgozták ki a mozdulataikat a tükrökkel borított próbateremben. A vadonatúj showműsor főpróbáit szeptemberben tartották Orlandóban a legendás Universal Stúdió falai közt, de a produkció csak télen indul útjára. Ezért is számít igazi szenzációnak, hogy a németországi világpremiert követően a turné második állomása Magyarország lesz!

Top