Detail info
Close

I Love Deep Szilveszter 2010

I Love Deep Szilveszter 2010

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

I Love Deep Szilveszter 2010

Jimpster (Freerange Records - UK), Budai, Vic, Nigel Snorter, Madox, Lank, Skiz, Nova, Rony Breaker, Blatti, Bios 

2009. december 31. csütörtök  Hotel Royal - Royal Club

Utoljára 2005-ben tartott szilveszteri bulit az I Love Deep. A nyolcadik évét taposó rendezvénysorozat és lemezkiadó az idei évre egy egészen extra line uppal és helyszínnel rukkol elő 2009. legutolsó éjszakájára. 
A Nagykörúton található  Corinithia Grand Hotel Royal szórakozóhelyén a Royal Clubban kerül megrendezésre az idei óévbúcsúztató buli. Az exkluzív rendezvényhelyszín bársonyborítású falaival, zegzugos kialakításával ideális helyszín lesz egy intimebb hangulatú I Love Deep lebonyolítására. Két teremben, este kilenctől reggel hatig 10 remek DJ gondoskodik majd a talpalávalóról. 
Több, mint egy éve volt először a vendége az I Love Deepnek Jimpster a Freerange Records feje. Az első trackje több, mint tíz évvel ezelőtt látott napvilágot, azóta számtalan saját kiadvány és remix került ki a kezei alól. Műfaji sokszínűségét jelzi, hogy ezek a trackek ugyan úgy jelentek meg drum and bass mint chill out vagy progressive house válogatásokon.
Az I Love Deep Szilveszter 2010 hazai fellépő gárdája impozáns zenei hangulatot ígér az utolsó éjszakára. A Mirror Salonban a zenéről Jimpster mellett Budai és producer társa Vic, Nigel Snorter, Madox (újabb nevén Marco Grandi) és a szilveszter alkalmából visszatérő egykori I Love Deep rezidens Lank fog gondoskodni.

A hely adottságai miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre. Belépőjegyek válthatók december 30-ig 4500 Ft-os áron a Ticketportal országos jegyiroda hálózatában és online:
www.ticketportal.hu .

Top