Detail info
Close

Magna Cum Laude karácsonyi koncert

Magna Cum Laude karácsonyi koncert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

MAGNA CUM LAUDE KARáCSONYI KONCERT

Vendég: Pataky Attila
2010.december 28., kedd 20 óra
Budapest, Syma Rendezvénycsarnok
Belépő: 5900Ft.

Platina- és aranylemezek hatalmas koncertsikerek a fesztiválokon, klubokban és egyéb helyszíneken, megkérdőjelezhetetlen szakmai és közönségsiker. Ezen az úton haladt eddig is a Magna Cum Laude 2010-es menetelése, amelyre méltó pontot tesz majd december 28-a. Az immár hagyományosnak számító Magna Karácsony idén a Syma Rendezvénycsarnokban az előzetes tervek szerint egyben a banda fennállásának legnagyobb produkciója lesz!

A zenekar a szakma elismerését is élvezi, amelynek bizonyítéka, hogy a korábbi nagykoncerteken olyan előadók vállalták el boldogan a banda meghívását, mint Révész Sándor, Lukács Laci, vagy Nagy Feró. Az idei nagykoncerten hazánk egyik megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb rocksztárja, a 30 éves fennállását szintén idén ünneplő Edda frontembere, Pataky Attila lesz a Magna vendége, akivel közösen szólaltatnak majd meg a fiúk nagy slágereket mindkét zenekar dalai közül.
Akinek a koncert végeztével még nem elég a buliból, de kellően feltöltődött pozitív energiákkal és pálinkával egyaránt, az folytathatja a mulatozást a helyszínen, ahol a mára nem kevés felkérésnek eleget tevő DJ Radnai diszkója a legnagyobb világslágerekkel hengerel majd, feltéve a koronát a napi mulatságra.

Galéria

picture Magna Cum Laude karácsonyi koncert
Top