Detail info
Close

Hegyalja 2010 bérlet

Hegyalja 2010 bérlet

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

HEGYALJA FESZTIVÁL 2010

Kóstolj bele a tokaji nyárba! Közel kétszáz fellépő, 10 színpad, pálinkás jóreggeltek a Tisza-parton: a Hegyalja nem pusztán Magyarország egyik legnagyobb zenei fesztiválja, a Hegyalja maga a nyaralás. Az esti koncertekre külföldről idén a Motörhead, a Groove Armada, Roots Manuva, az Ektomorf, a Meshuggah, The Herbaliser, Goldie és még sokan mások érkeznek.

A hazaiak közül a Budapest Bártól, a Csík Zenekaron, a Kispál és Kiscsillagon, a Quimbyn és a Belgán át egészen a Subscribe-ig, a The Kollin-ig vagy akár a The Idoru-ig mindenki ott lesz a Hegy’-en. Csemegének két hazai legendát: Ákost és a Tátrai Bandet ajánlunk, ráadásnak pedig a finn Disco Ensemble-t!

De júliusban utazókkal és gerillakertészekkel, költőkkel, környezetvédőkkel vagy kedvenc íróiddal is találkozhatsz a Tisza-parton… És akár közösen készítheted velük a gulyáslevelest, vagy kóstolhatod a tokaji régió világhírű borait.

A Hegyalja csak egy ugrás: Budapesttől szűk három óra vonattal vagy autóval – és máris a nyár legizgalmasabb forgatagának közepébe csöppensz, ahol a metált éppúgy megtalálod, mint a világzenét, ahol az asztal egyik oldalán alterosok, velük szemben pedig elektro-rajongók üldögélnek.

Bérleteket, május végéig több mint 30%-os kedvezménnyel, 15.000 Ft-os áron, napijegyet pedig 5.990 Ft-ért vásárolhattok a Ticketportal hálózatában.

Hegyalja Fesztivál
2010.07.14-18.
Top