Detail info
Close

Diótörő - Szentpétervári Állami Balett előadása

Diótörő - Szentpétervári Állami Balett előadása

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Diótörő - Szentpétervári Állami Balett előadása

Időpontok: 2011. december 25. 17:00
                 2011. december 26. 11:00
                 2011. december 26. 17:00
Helyszín: MOM Kulturális Központ (Budapest, Csörsz u. 18.)

A Világhírű Szentpétervári Állami Balett Magyarországi turnéja!
 Az egyetlen, az eredeti, az igazi.. Diótörő, ahogyan még senki sem látta..

Sokáig nem is fogják! Mondták viccesen a szervezők.  A világhírű oroszországi Balett - Társulat 2011 decemberében hét alkalommal lép a magyar közönség elé.

A Szentpétervári Állami Balett-Társulat számos elismeréssel büszkélkedhet. Produkcióival 1998-ban és 2001-ben is elnyerte a „Szentpétervári Színházak” Fesztivál első helyét. A franciaországi Nemzetközi Balett Versenyekről pedig állandóan arany- és ezüstérem hegyekkel térnek haza. 2004-ben és 2005-ben a szentpétervári együttes Diótörő előadását választották az „Év produkciójának”.
A Szentpétervári Állami Balett gyermekeknek szóló produkciója két kiemelkedően magasan képzett igazi balett ikon Anatoly Nikiforov és Irina Aleksandrovna Safonova nevéhez fűződnek, akik korábban a világ leghíresebb balett-társulatában, a szentpétervári Mariinsky Színházban táncoltak.

 Az előadások kosztümjeit és jelmezeit a híres Mariinsky és Aleksandrinsky Színház munkatársai készítik. A társulat óriási sikerrel mutatkozott be a világ összes nagy színpadán.

A turné időpontja: 2011. december 23-30, állomásai pedig a következők: Budapest (3 előadás), Győr, Kecskemét, Miskolc, Debrecen, Szombathely.

Galéria

picture Diótörő - Szentpétervári Állami Balett előadása
Top