I Love Deep Szilveszter - Váltsa meg jegyét most!

Utoljára 2005-ben tartott szilveszteri bulit az I Love Deep. A nyolcadik évét taposó rendezvénysorozat és lemezkiadó az idei évre egy egészen extra line uppal és helyszínnel rukkol elő 2009. legutolsó éjszakájára. A bulira szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáibanés az alábbi weboldalon.

I Love Deep SzilveszterA Nagykörúton található  Corinithia Grand Hotel Royal szórakozóhelyén a Royal Clubban kerül megrendezésre az idei óévbúcsúztató buli. Az exkluzív rendezvényhelyszín bársonyborítású falaival, zegzugos kialakításával ideális helyszín lesz egy intimebb hangulatú I Love Deep lebonyolítására.Két teremben, este kilenctől reggel hatig10 remek DJ gondoskodik majd a talpalávalóról.
Több, mint egy éve volt először a vendége az I Love Deepnek Jimpster a Freerange Records feje. Az első trackje több, mint tíz évvel ezelőtt látott napvilágot, azóta számtalan saját kiadvány és remix került ki a kezei alól. Műfaji sokszínűségét jelzi, hogy ezek a trackek ugyan úgy jelentek meg drum and bass mint chill out vagy progressive house válogatásokon.
Sokatmondó  Freerange nevű kiadójához  olyan nevek írtak alá, mint  Manuel Tur, a zenéinek finom eleganciájáról ismert Milton Jackson, vagy az örök bohó, Shur-I-Kan. Így aztán, ha csak saját háza tájáról pakolná tele lemezes táskáját, akkor sem lenne hiányérzetünk a jó zenéből. Jimpster szettjeiben a klasszikus, igazi house keveredik valami egészen friss dinamikával, egyszerre érzodik a diszkó, és a műfaj mai hangzásvilága. Mindez megspékelve olyan, látványnak sem utolsó mixeléssel, amelyet a mai, fejlett technikában elkényelmesedett lemezlovasok kevese művel már.
Az I Love Deep Szilveszter 2010 hazai fellépő gárdája impozáns zenei hangulatot ígér az utolsó éjszakára. A Mirror Salonban a zenéről Jimpster mellett Budai és producer társa Vic, Nigel Snorter, Madox (újabb nevén Marco Grandi) és a szilveszter alkalmából visszatérő egykori I Love Deep rezidens Lank fog gondoskodni.
A Poker ClubbanSkiz a Deepimpressionből, Blatti a Groovebarból, Bios a Loud Society!-től az I Love Deepen most debütáló Rony Breaker és DJ Nova állnak majd a lemezjátszók mögé.

A hely adottságai miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre. Belépőjegyek válthatók december 30-ig 4500 Ft-os áron vagy a Ticketportal országos jegyiroda hálózatában és online: www.ticketportal.hu .A helyszínen - a férőhelyek számától függően - teljes árú belépőjegy válható a buli estéjén 21.00 órától kezdve. A teljes árú belépőjegy ára 5500 Ft.
I Love DeepVIP Carddal rendelkező vendégeink számára lehetőséget biztosítunk a helyszíni belépőváltásra elővételes áron. Így az ILD VIP CARD tulajdonosok 4500 Ft-os áron vehetik  meg a buli napján és helyszínén a belépőt.
2010. Január 1-én, reggel 2.30-tól egységesen 3000 Ft a belépő ára, a későn  érkezoknek a szabad férőhelyek függvényében.
10 fő feletti csoportoknak kedvezményes jegyváltási lehetőséget biztosítunk előzetes regisztráció alapján. Írj e-mailt az ilovedeep.info@gmail.com címre további infókért, vagy érdeklodj a (70) 2608006-os telefonszámon munkanapokon 10 és 19 óra között.
Asztalfoglalás - korlátozott számban - lehetséges. A rendelkezésre álló asztalok függvényében, csak telefonon! Érdeklődj a (70) 2608006-os telefonszámon minden munkanap 10 és 19 óra között.

Tudnivalók:
I Love Deep Szilveszter 2010
2009. december 31. csütörtök
Hotel Royal - Royal Club
Fellépők:
Jimpster (Freerange Records - UK), Budai, Vic, Nigel Snorter, Madox, Lank, Skiz, Nova, Rony Breaker, Blatti, Bios

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Belépők akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül
http://www.ilovedeep.hu
http://www.facebook.com/ilovedeep
http://www.myspace.com/ilovedeeprecords
http://www.myspace.com/jimpster
http://www.myspace.com/djbudai
http://www.myspace.com/budaivic
http://www.myspace.com/madoxbeats
http://www.myspace.com/lankmuzik
http://www.myspace.com/nigelsnorter
http://www.myspace.com/ronybreaker
http://www.myspace.com/blattimi
http://www.myspace.com/djnovahungary
http://www.myspace.com/loudsociety

Top