Michael Jackson-show Magyarországon - Jegyek már kaphatók!

Michael Jacksont halálát követően százmilliók siratták és még siratják is jó ideig. A This Is It című film átütő siker, szinte naponta kelnek szárnyra különböző hírek a vele kapcsolatos ereklyékről, posztumusz díjakról, legelvakultabb híveinek akcióiról.Az előadásra szóló belépőnket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáibanés az alábbi weboldalon.

JACKO – A Tribute to Michael JacksonJACKO – A Tribute to Michael Jackson
Úgy tűnik, a Jacko-őrület egy pillanatra sem lankad. Ennek jegyében rajongók millióinak álma válik majd valóra a JACKO A Tribute to Michael Jackson című showműsorral. A nézők újra átélhetik kedvencük előadását, érezhetik az energiáját és vele énekelhetik minden idők legnagyobb slágereit. A showban a szupersztár eredeti társait, két háttérvokalistáját, négy hangszeres zenészét és négy táncosát is láthatjuk a színpadon. Közülük Sebastian Garcia és Chris Granitz részesei voltak MichaelGood-bye-tour-jának is, és egykor magával a sztárral dolgozták ki a mozdulataikat.
A színpadon a legendás Bad Tour, illetve Dangerous Tour elevenedik meg. Jacksont mozgásban és hangban a tökéletes illúzióval a világhírű Tej’ai Sullivan kelti életre. Olyan slágerek csendülnek fel, mint a Beat It, a Billy Jean, a Thriller, a Wanna Be Starting Something, a Man In The Mirror, a She’s Out Of My Live, a Bad vagy a Jam. Az estét a látvány, a pirotechnika, a hangzás, a táncosok, a jelmezek teszik teljessé.
A vadonatúj showműsor főpróbáit szeptemberben tartották Orlandóban a legendás Universal Stúdió falai közt, de a produkció csak télen indul útjára. Ezért is számít igazi szenzációnak, hogy a december 24-i moszkvai világpremiert, majd egy tíznapos müncheni előadássorozatot  követően a világ körüli turné harmadik állomása Magyarország lesz!
Az érdeklődők január 15. és 19. között Szegeden, Veszprémben, valamint két alkalommal Budapesten, a SYMA csarnokban láthatják a varázslatot. 

Tudnivalók:
JACKO – A Tribute to Michael Jackson
2010.01.15. - 2010.01.19. több helyszínen
Jegyárak: 3600-19900 Forint.

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
Jegyek akár otthoni jegynyomtatással, kezelési költség nélkül 
http://www.jackotheconcert.com/ 

Top